Τα Νέα Μας

ΑΡΘΡΑ

Έχουμε δημιουργήσει για σας μια ενότητα με ενδιαφέροντα θέματα και συμβουλές για τον ύπνο και τα προϊόντα μας.

Ελατήρια Active Springs

Ελατήρια Active Springs

Πρωτοποριακή τεχνολογία που προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε σώματoς.

Mε μοναδική γεωμετρία και εξειδικευμένο σχεδιασμό, τα ελατήρια Active Pocket Springs υπόσχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα στην ποιότητα του ύπνου και τη στήριξη του σώματος. Όταν πρόκειται για την αγορά ενός νέου στρώματος ύπνου, η επιλογή του κατάλληλου μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, καθώς κάθε άτομο έχει μοναδικές ανάγκες όσον αφορά τη στήριξη και την άνεση. Τα καινοτόμα ελατήρια Pocket Springs, υπόσχονται να ανατρέψουν το παιχνίδι, προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη που προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε ατόμου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 August, 2023
100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα

100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα

"100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα" από την DIMSTEL και δημιουργούν μαζί με "To Χαμόγελο του Παιδιού".

Μια μέρα προσφοράς, αγάπης και χαράς ήταν το περασμένο Σάββατο για τα παιδιά και τους ανθρώπους της DIMSTEL που τα επισκέφθηκαν στο Σπίτι του “Χαμόγελου του Παιδιού” στα Μελίσσια στο πλαίσιο του προγράμματος 100 ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 13 February, 2014
Η DIMSTEL χορηγός στο DO-IT-ECO PROJECT

Η DIMSTEL χορηγός στο DO-IT-ECO PROJECT

Η DIMSTEL χρυσός χορηγός στο καινοτόμο DO-IT-ECO PROJECT.

Η DIMSTEL, η πρότυπη ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με έδρα τα Ιωάννινα, συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στο πρωτοποριακό DO-IT-ECO PROJECT στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της. Το DO-IT-ECO PROJECT είναι μια σειρά δράσεων για την οικολογία και τη μόδα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Aephoria.net και το μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την οικολογική και βιώσιμη μόδα, EcoLuxe London.

Δημοσιεύθηκε στις 09 January, 2014
100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα

100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα

"100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα" από την DIMSTEL και στηρίζουν "To Χαμόγελο του Παιδιού".

Η DIMSTEL, η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου με έδρα τα Ιωάννινα, δημιούργησε το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης «100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα». Από φέτος και κάθε χρόνο, η εταιρία θα συνεργάζεται με έγκριτες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, για την προσφορά στρωμάτων ύπνου σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ουσιαστική στήριξη παιδιών και ευπαθών ομάδων στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November, 2013
Dimstel Springs

Dimstel Springs

Πρώτη παρουσία της DIMSTEL ΑΒΕΕ στη διεθνή έκθεση INTERZUM 2013.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε η DIMSTEL ABEE, η πρότυπη ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου με έδρα τα Ιωάννινα, από τη διεθνή έκθεση Interzum 2013, τη μεγαλύτερη έκθεση καινοτόμων υλικών επιπλοποιίας που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία (13-16 Μαΐου).

Δημοσιεύθηκε στις 04 June, 2013
DIMSTEL ABEE

DIMSTEL ABEE

Μια πρότυπη ελληνική βιομηχανία στρωμάτων που...δεν κοιμάται!

Εντυπωσιακή ανάπτυξη σημείωσε στον μόλις ένα χρόνο λειτουργίας της η DIMSTEL ABEE, η πρότυπη ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με έδρα τα Ιωάννινα.

Δημοσιεύθηκε στις 12 March, 2013
Η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων Dimstel στην Spot JWT

Η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων Dimstel στην Spot JWT

Η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων Dimstel στην Spot JWT.

H βιομηχανία στρωμάτων Dimstel ανέθεσε το σύνολο της επικοινωνίας της στη Spot JWT. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαχείριση της online επικοινωνίας της εταιρείας, καθώς και ενέργειες below-the-line, ενώ για το 2013 προβλέπεται και επικοινωνία above-the-line.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January, 2013
Διαγωνισμός DIMSTEL στο Golden Hall

Διαγωνισμός DIMSTEL στο Golden Hall

Η DIMSTEL, παρουσιάζει για πρώτη φορά την SPORTS σειρά στρωμάτων της, με μεγάλο διαγωνισμό, στο Golden Hall!

Η DIMSTEL, η νέα δύναμη της ελληνικής στρωματοποιίας, φοράει τα αθλητικά της και παρουσιάζει στο κοινό την πρωτοποριακή σειρά των αθλητικών της στρωμάτων, στο Golden Hall.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January, 2012
Μία νέα δύναμη στην Ελληνική Στρωματοποιία

Μία νέα δύναμη στην Ελληνική Στρωματοποιία

Επένδυση €10 εκατ. για τη μεγαλύτερη βιομηχανία στρωμάτων από άποψη όγκου καθετοποιημένης παραγωγής.

Η DIMSTEL ΑΒΕΕ αποτελεί μια νέα ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με έδρα τα Ιωάννινα. Αφορά στο εγχείρημα μιας οικογένειας από την Ήπειρο, που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, επενδύει στην καινοτομία και την ανάπτυξη, με πρωτοποριακές ιδέες και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Δημοσιεύθηκε στις 10 December, 2011