Στον κόσμο του ύπνου, είναι σημαντικό να επιλέγετε υλικά υψηλής ποιότητας που θα σας παρέχουν την άνεση και την υποστήριξη που χρειάζεστε για έναν αναζωογονητικό ύπνο.

Στην DIMSTEL, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε στρώματα υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα από πρώτες ύλες που συμβάλλουν στον υγιή και αναζωογονητικό ύπνο.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και παρέχουν την απόλυτη άνεση και στήριξη για έναν ξεκούραστο ύπνο. Όλα τα υφάσματα και τα αφρώδη υλικά των στρωμάτων έχουν πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100 η οποία σημαίνει ότι κάθε συστατικό αυτού του προϊόντος έχει ελεγχθεί για επιβλαβείς ουσίες και ότι το προϊόν είναι επομένως ακίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.

Τα ελατήρια κορυφαίας ποιότητας που προσφέρουν ιδανική στήριξη και εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή του βάρους σας. Συνδυάζοντας την ανθεκτικότητα με την άνεση, τα στρώματά μας είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μακροχρόνια απόλαυση και ικανοποίηση.

Κάθε στρώμα DIMSTEL αντιπροσωπεύει την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την αρτιότητα. Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας με βάση τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες και τις ανάγκες των πελατών μας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιλογή μας για ποιοτικά υλικά θα σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ύπνου.