100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε στις 11 November, 2013

"100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα" από την DIMSTEL και στηρίζουν "To Χαμόγελο του Παιδιού".

Η DIMSTEL, η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου με έδρα τα Ιωάννινα, δημιούργησε το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης «100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα». Από φέτος και κάθε χρόνο, η εταιρία θα συνεργάζεται με έγκριτες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, για την προσφορά στρωμάτων ύπνου σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ουσιαστική στήριξη παιδιών και ευπαθών ομάδων στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που πραγματοποιεί “To Χαμόγελο του Παιδιού”, η εταιρία φέτος θα προσφέρει 100 στρώματα στα Σπίτια του Oργανισμού για τη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών που μένουν εκεί. Ξεκινώντας από τον Νοέμβριο και για διάστημα ενός έτους, οι άνθρωποι της DIMSTEL θα βρεθούν κοντά στα παιδιά και θα προσφέρουν 100 στρώματα που θα δημιουργήσει η εταιρία, σύμφωνα με τις ανάγκες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ενέργεια “100 Στρώματα Ταξιδεύουν στην Ελλάδα” που εγκαινιάζει φέτος η DIMSTEL, εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με κεντρικό άξονα την προσφορά και με σκοπό να γίνει ετήσιος θεσμός. Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, κ. Γεώργιος Παππάς, “ Ονειρευτήκαμε μια εταιρία που θα έχει αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει. Φιλοσοφία μας είναι πως κάθε μας στρώμα προορίζεται για κάποιον δικό μας άνθρωπο, πως κάθε στρώμα προορίζεται για το δικό μας σπίτι. Έτσι, κάθε ένα από τα 100 στρώματα που θα ταξιδέψουν θα δημιουργηθούν με ακόμη μεγαλύτερη στοργή, γιατί προορίζονται για κάποιο δικό μας παιδί.”

Αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερα σημαντική προσφορά και στήριξη της DIMSTEL, ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκει έναν πολύτιμο υποστηρικτή στην προσπάθεια του να στηρίξει όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Με μεγάλη χαρά τα 309 παιδιά που μεγαλώνουν στα 13 Σπίτια του Oργανισμού καλωσορίζουν τους ανθρώπους της ελληνικής βιομηχανίας στρωμάτων στην οικογένεια του Oργανισμού.