Η DIMSTEL ABEE δεσμεύεται πλήρως στην κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας, επιδιώκοντας πάντοτε λύσεις που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και περιβαλλοντικής συμμόρφωσης για τους πελάτες μας. Στην πυρήνα της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η δέσμευση για την εναρμόνιση των τελικών προϊόντων μας με τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα που εγγυώνται υψηλά επίπεδα υγείας και ασφάλειας για τον καταναλωτή.

Όταν αναφερόμαστε στην ασφάλεια, τα υφάσματα που φέρουν την πιστοποίηση Oeko-Tex® βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προδιαγραφών που τηρούμε. Η επιλογή αυτών των υφασμάτων αντιπροσωπεύει τη συνέχιση της κοινωνικής και εταιρικής μας φιλοσοφίας, δεσμευόμενοι να χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες που σέβονται το περιβάλλον και προστατεύουν τον καταναλωτή. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζουμε όχι μόνο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά και τη συμβολή μας στη διατήρηση της βιοποικιλότητας του περιβάλλοντος.

Η πιστοποίηση Oeko-Tex® αντιπροσωπεύει ένα προηγμένο περιβαλλοντικό σύστημα αξιολόγησης, όπου τα υφάσματα υπόκεινται σε λεπτομερή κατηγοριοποίηση βάσει του δείκτη επικινδυνότητας/τοξικότητας και ασφάλειας για τον άνθρωπο. Κάθε ύφασμα υποβάλλεται σε έλεγχο για πάνω από 100 βλαβερές ουσίες που αποδεδειγμένα επηρεάζουν την ανθρώπινη υγεία. Η κατηγοριοποίηση περιλαμβάνει τις ίνες, τα χρώματα, τους σταθεροποιητικούς παράγοντες, τα υλικά προέλευσης, ακόμη και τα διακοσμητικά στοιχεία του υφάσματος.

Οι επιστημονικές ενδείξεις που βασίζονται η αξιολόγηση ανανεώνονται ετησίως, ενσωματώνοντας όλες τις νέες χημικές ουσίες που κρίνονται ακατάλληλες. Το ειδικό σήμα Oeko-Tex® υποδεικνύει ότι τα υφάσματα είναι απαλλαγμένα από τοξικές, καρκινογόνες και αλλεργιογόνες ουσίες, ενώ θεωρούνται ασφαλή κατά τη χρήση ή το πλύσιμο, μην εκπέμποντας πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC).

Στην DIMSTEL ABEE, επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους υφασμάτων για να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Η πιστοποίηση Oeko-Tex® αποτελεί επιπλέον εγγύηση ασφαλείας, ενισχύοντας τη διασφάλιση ότι προσφέρουμε προϊόντα που σέβονται τον καταναλωτή και διατηρούν την υγεία του. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και την αξιολόγηση των υφασμάτων μας σύμφωνα με το σύστημα Oeko-Tex®.

Πιστοποίηση Oeko-Tex® 100 σε όλα τα νήματα

Πιστοποίηση Oeko-Tex® 100 σε όλα τα υφάσματα

Πιστοποίηση Oeko-Tex® 100 σε όλα τα αφρώδη υλικά

Πιστοποίηση ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 σε όλες τις κόλλες

Πιστοποίηση ΕΛΟΤ EN ISO 14001:2015 σε όλες τις κόλλες

Πιστοποίηση ΕΛΟΤ EN ISO 45001:2019 σε όλες τις κόλλες

Πιστοποίηση Oeko-Tex® 100 σε όλα εύκαμπτα υλικά

Πιστοποίηση Oeko-Tex® 100 σε όλα τα σύρματα

Πιστοποίηση Oeko-Tex® 100 σε όλα τα πλεκτά & μάλλινα υφάσματα

Πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001 για όλα τα αφρώδη υλικά

Πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001 για όλα τα αφρώδη υλικά

Η απεικόνιση των σημάτων που παρουσιάζονται δεν αντανακλούν ακριβώς την πραγματικότητα – έχουν δημιουργηθεί εξαρχής με σκοπό την προώθηση της ιστοσελίδας μας.