Καινοτομίες και Tεχνικές

Το πάθος και η σκληρή δουλειά από μόνα τους δε φτάνουν. Χρειάζονται επίσης, η προηγμένη τεχνολογία και ο κατάλληλος εξοπλισμός.

Ξεκινώντας αυτήν την προσπάθεια και με βασικό στόχο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην αγορά των στρωμάτων, επενδύσαμε στον εξοπλισμό μας, μελετήσαμε και σχεδιάσαμε νέα προϊόντα και με όχημα την υψηλή τεχνογνωσία καινοτομούμε, απαντώντας ουσιαστικά στις ανάγκες σας.

Το σύνολο των ελατηρίων των προϊόντων μας κατασκευάζονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις μας, καθώς διαθέτουμε ένα από τα πιο οργανωμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα τμήματα παραγωγής ελατηρίων. Έτσι, μπορούμε να εγγυηθούμε στο ακέραιο και για τον έλεγχο ποιότητάς τους, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Ταυτόχρονα, καινοτομούμε, λανσάροντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τους πιο προηγμένους τύπους ελατηρίων Active Spring, αποτελώντας και τη μοναδική εξουσιοδοτημένη εταιρεία στην Ελλάδα για την κατασκευή τους. Την ίδια στιγμή, και πάλι πρώτοι, κατασκευάζουμε τα πιο διαδεδομένα ελατήρια Bonnell, με διαφορετικές ζώνες σκληρότητας. Ως προς τα προϊόντα, η εταιρεία μας παρουσιάζει την πρωτοποριακή σειρά στρωμάτων Sports. Τα δύο στρώματα της σειράς, το Energy και το Power, είναι κατάλληλα μελετημένα και σχεδιασμένα, ώστε να συμβάλλουν στη γρηγορότερη ανάκαμψη του οργανισμού, ξεχωρίζοντας και για την «αθλητική» τους εμφάνιση.

Στον τομέα του μηχανολογικού εξοπλισμού, είμαστε υπερήφανοι που το εργοστάσιό μας χαρακτηρίζεται για τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, γεγονός που, μεταξύ άλλων, μας καθιστά τη μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία στρωμάτων από άποψη όγκου καθετοποιημένης παραγωγής.

Ακόμη, λειτουργούμε τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D), ενσωματωμένο στις εγκαταστάσεις μας, που σε συνεχή συνεργασία με τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα της Ευρώπης και της Αμερικής, στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των υπαρχόντων προϊόντων μας, καθώς και στην ανάπτυξη νέων.