Μηχανολογικός Εξοπλισμός

Καθετοποιημένη παραγωγή με τον πιο σύγχρονο και καινοτόμο μηχανολογικό εξοπλισμό σε όλα τα στάδια παραγωγής

Η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων DIMSTEL είναι μία κάθετη μονάδα παραγωγής στρωμάτων, με τον πιο σύγχρονο και καινοτόμο μηχανολογικό εξοπλισμό σε όλα τα στάδια παραγωγής. Βασικό μέλημά μας είναι η διασφάλιση των υψηλότερων επιπέδων υγιεινής, ποιότητας, άνεσης και αναπαυτικότητας, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν μία τόσο μοναδική και συγχρόνως προσωπική εμπειρία ύπνου.

Ένα από τα βασικά μας χαρακτηριστικά είναι η αξιοπιστία των μηχανημάτων που χρησιμοποιούμε. Έχουμε επενδύσει σε σύγχρονα συστήματα που είναι σε θέση να επεξεργαστούν τα υλικά με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Ποιοτικός Έλεγχος & Διαλογή Πρώτων Υλών

Ποιοτικός Έλεγχος & Διαλογή Πρώτων Υλών

Ο ποιοτικός έλεγχος και η διαλογή πρώτων υλών αποτελούν ζωτικής σημασίας διαδικασίες στη μονάδα παραγωγής μας. Στον τομέα αυτό, εφαρμόζουμε αυστηρά πρότυπα ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας και συμβαδίζουν με τις προδιαγραφές μας.

Παραγωγή & Επεξεργασία Καπιτονέ

Παραγωγή & Επεξεργασία Καπιτονέ

Το τμήμα παραγωγής καπιτονέ, αποτελείται από υπερσύγχρονες πολυβέλονες μηχανές αμερικανικής προέλευσης και τεχνολογίας, οι οποίες επεξεργάζονται υλικά όπως μαλλί, βαμβάκι, clima comfort, ύφασμα κ.α., με στόχο τη σχεδίαση, την αντοχή στο χρόνο και τα υψηλότερα επίπεδα αναπαυτικότητας όταν ξαπλώνετε στο στρώμα.

Ο εξοπλισμός σχεδιασμού τελευταίας τεχνολογίας, δίνει τη δυνατότητα στο σχεδιαστικό μας τμήμα να ανακαλύπτει καθημερινά νέες δυνατότητες και προοπτικές για το στρώμα σας. Η εταιρεία μας, όντας και η μοναδική στην Ελλάδα που διαθέτει τα συγκεκριμένα μηχανήματα, είναι περήφανη που έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί τα υλικά με οριζόντια κατεύθυνση της βελόνας, προστατεύοντας έτσι σημαντικά τις πρώτες ύλες που συμβάλλουν στην αναπαυτικότητα και την άνεση του στρώματός σας.

Ταυτόχρονα, φροντίζοντας ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, οι άνθρωποι του τμήματος παραγωγής καπιτονέ της DIMSTEL χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις καλύτερες κλωστές της ευρωπαϊκής αγοράς, που συνοδεύονται πάντα από πιστοποιητικά ποιότητας.

Παραγωγή Ελατηρίων

Παραγωγή Ελατηρίων

Το συγκεκριμένο τμήμα θεωρείται κορυφαίο στο είδος του, αποτελώντας ίσως ένα από τα πιο οργανωμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα τμήματα παραγωγής ελατηρίων σε παγκόσμια κλίμακα. Εδώ, λοιπόν, κατασκευάζουμε όλους τους τύπους ελατηρίων, που χρησιμοποιούμε στη συλλογή μας.

Πρώτη μας ύλη είναι το σύρμα, σε διαφορετικά πάχη, υψηλές αντοχές και συγκεκριμένες προδιαγραφές ποιότητας. Περισσότερα από 268 διαφορετικά ελατήρια έχουν τη δυνατότητα να σχεδιαστούν, να αναπτυχθούν και να παραχθούν στις εγκαταστάσεις μας. Θερμαίνοντας όλα μας τα ελατήρια στους 300oC, εξασφαλίζουμε την υψηλή ελαστικότητα και τη μέγιστη αντοχή τους, δυο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά για υψηλά επίπεδα άνεσης, άμεσης ανταπόκρισης και στήριξης του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Τα ανεξάρτητα ελατήρια παραγωγής μας, προπιέζονται στα κανάλια μεταφοράς τους, πριν ντυθούν με ειδικό ύφασμα και οδηγηθούν στο τελικό στάδιο παραγωγής, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη ελαστικότητα και άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κίνηση.

Γραμμή Συγκόλλησης

Γραμμή Συγκόλλησης

Το συγκεκριμένο τμήμα χαρακτηρίζεται από το μοναδικό σύστημα ψεκασμού ζεστής οικολογικής κόλλας, που εξασφαλίζει στο στρώμα άριστη συμπεριφορά και διάρκεια στο χρόνο. Οι "ευφυείς" σταθμοί ψεκασμού έχουν σχεδιαστεί και προγραμματιστεί να ψεκάζουν τόσο την κατάλληλη ποσότητα κόλλας, όσο και τα κατάλληλα σημεία του κάθε είδους στρώματος, ώστε να εξασφαλίζουν τη μεγιστοποίηση των ξεχωριστών πλεονεκτημάτων και χαρακτηριστικών που το καθένα παρέχει.

Μοναδικές πρέσες, ειδικά κατασκευασμένες για τον κλάδο της στρωματοποιίας, πιέζουν τα στρώματα για ορισμένη χρονική διάρκεια, ανοίγοντας έτσι όλες τις "κυψέλες" των υλικών και δίνοντας ένα μοναδικό πλεονέκτημα καλύτερου αερισμού σε κάθε στρώμα.

Ολοκλήρωση Σχεδιασμού

Ολοκλήρωση Σχεδιασμού

Κάθε στρώμα ολοκληρώνεται με το τελικό στάδιο ραφής του.

Είναι το στάδιο, που δίνει την "τελευταία πινελιά" στο κλείσιμο του στρώματος, με ύφασμα υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού. Η κάθε πλευρά των στρωμάτων ολοκληρώνεται με την επιμέλεια και το μεράκι που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της DIMSTEL.

Ποιοτικός Έλεγχος

Ποιοτικός Έλεγχος

Βασική αρχή της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η υγιεινή και η παροχή των καλύτερων και πιο σύγχρονων προϊόντων στην αγορά. Αυτό δε θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τον ποιοτικό έλεγχο κάθε προϊόντος ξεχωριστά, πριν το τελικό στάδιο παραγωγής.

Με φροντίδα και αγάπη για το προϊόν μας, ελέγχουμε κάθε σπιθαμή του στρώματος, καθώς επιδιώκουμε να φτάσει στον καταναλωτή χωρίς κανένα ψεγάδι.

Συσκευασία Προϊόντος

Συσκευασία Προϊόντος

Είναι το στάδιο που αφορά στη συσκευασία του έτοιμου προϊόντος, σε ειδική ανακυκλώσιμη σακούλα, αεροστεγώς κλεισμένη για τη διατήρηση της υγιεινής του κάθε στρώματος, μέχρι την παράδοσή του στον τελικό του προορισμό.

Με ευαισθησία προς το περιβάλλον, φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε υλικά που δεν το επιβαρύνουν.

Αποθήκευση & Διανομή

Αποθήκευση & Διανομή

Τα στρώματα της DIMSTEL αποθηκεύονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, που τηρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Συγκεκριμένα, ειδική βαφή καλύπτει όλη την επιφάνεια του εργοστασίου μας, μην επιτρέποντας στη σκόνη να εισέλθει στο εσωτερικό του στρώματος. Ταυτόχρονα, οι γυάλινες επιφάνειες έχουν υποστεί επεξεργασία, εμποδίζοντας στην υπεριώδη ακτινοβολία UV να βλάψει τα προϊόντα, ενώ κατάλληλα έχουν ρυθμιστεί και οι συνθήκες των εγκαταστάσεων, ώστε να αποφεύγεται η υγρασία και οι ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας.

Η διανομή των στρωμάτων της DIMSTEL πραγματοποιείται με ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα, εξασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, και επιδεικνύοντας τον απαραίτητο σεβασμό στα προϊόντα μας.