100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε στις 13 February, 2014

"100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα" από την DIMSTEL και δημιουργούν μαζί με "To Χαμόγελο του Παιδιού".

Μια μέρα προσφοράς, αγάπης και χαράς ήταν το περασμένο Σάββατο για τα παιδιά και τους ανθρώπους της DIMSTEL που τα επισκέφθηκαν στο Σπίτι του “Χαμόγελου του Παιδιού” στα Μελίσσια στο πλαίσιο του προγράμματος 100 ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

“Θέλουμε να βλέπουμε μόνο καλά όνειρα” - η παιδική αυτή επιθυμία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ελληνική εταιρία στρωμάτων από τα Ιωάννινα και έστησε ένα ιδιαίτερο εικαστικό εργαστήρι. Με βασικά συστατικά τα φυσικά υλικά των στρωμάτων, όπως μαλλί, βαμβάκι, κοκοφοίνικας, αλογότριχα, πολλή φαντασία και δημιουργική διάθεση, μικροί και μεγάλοι έφτιαξαν τα δικά τους παράξενα πλάσματα που διώχνουν όλες τις κακές σκέψεις μακριά!

Από τον περασμένο Νοέμβριο, η DIMSTEL προσφέρει τα στρώματα που χρειάζονται τα Σπίτια του “Χαμόγελου του Παιδιού” σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες φιλοξενίας του Οργανισμού. Η ενέργεια 100 ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ εντάσσεται στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας που αφορά στην προσφορά προϊόντων της για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ευπαθών ομάδων, με σκοπό να γίνει ετήσιος θεσμός.