Dimstel Springs

Δημοσιεύθηκε στις 04 June, 2013

Πρώτη παρουσία της DIMSTEL ΑΒΕΕ στη διεθνή έκθεση INTERZUM 2013.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε η DIMSTEL ABEE, η πρότυπη ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου με έδρα τα Ιωάννινα, από τη διεθνή έκθεση Interzum 2013, τη μεγαλύτερη έκθεση καινοτόμων υλικών επιπλοποιίας που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία (13-16 Μαΐου).

Η DIMSTEL συμμετείχε στη διεθνώς αναγνωρισμένη έκθεση ως η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που κατασκευάζει το σύνολο των ελατηρίων των προϊόντων της αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της, εγκαινιάζοντας έτσι την εμπορική επέκταση του εξειδικευμένου τομέα DIMSTEL SPRINGS στις αγορές του εξωτερικού.

Περισσότερες από 100 σημαντικές εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς στρωματοποιίας επισκέφθηκαν το περίπτερο της DIMSTEL και ενδιαφέρθηκαν για την έναρξη συνεργασίας. Η εταιρία, ως η μεγαλύτερη βιομηχανία στρωμάτων της ελληνικής αγοράς σε όγκο καθετοποιημένης παραγωγής, ανταποκρίθηκε πλήρως στις υψηλές ποιοτικές και ποσοτικές απαιτήσεις των συνομιλητών της, επιβεβαιώνοντας την ανταγωνιστική δυναμική που διαθέτει στις χώρες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Παππά, Πρόεδρο της DIMSTEL ABEE: “Ανοίξαμε μία μεγάλη πόρτα στην Ευρώπη και στις κυριότερες διεθνείς αγορές στρωματοποιίας. Η ποιότητα και η καινοτομία των ελατηρίων που παράγουμε αποκλειστικά στη χώρα μας, κέρδισαν το σεβασμό και το εμπορικό ενδιαφέρον εταιριών που βρίσκονται 100 χρόνια στην αγορά στρωμάτων”.