Μία νέα δύναμη στην Ελληνική Στρωματοποιία

Δημοσιεύθηκε στις 10 December, 2011

Επένδυση €10 εκατ. για τη μεγαλύτερη βιομηχανία στρωμάτων από άποψη όγκου καθετοποιημένης παραγωγής.

Η DIMSTEL ΑΒΕΕ αποτελεί μια νέα ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με έδρα τα Ιωάννινα. Αφορά στο εγχείρημα μιας οικογένειας από την Ήπειρο, που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, επενδύει στην καινοτομία και την ανάπτυξη, με πρωτοποριακές ιδέες και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας, επιφάνειας 7.000 τ.μ., σε ιδιόκτητη έκταση 17.000 τ.μ., διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων, καθιστώντας την DIMSTEL ως τη μεγαλύτερη βιομηχανία στρωμάτων της εγχώριας αγοράς, σε όγκο καθετοποιημένης παραγωγής. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται τον απόλυτο έλεγχο της παραγωγής από την επιχείρηση και κατ’ επέκταση την ανταγωνιστική τιμολογιακή της πολιτική. Πρόκειται για μια επένδυση, ύψους 10 εκατ. ευρώ, που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν και επενδύουν στη χώρα μας, ενισχύοντας την εθνική οικονομία και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Με την είσοδό της στην ελληνική αγορά στρωμάτων, η DIMSTEL καινοτομεί, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στη χώρα μας προτάσεις που αφορούν τόσο σε κατηγορίες προϊόντων και μεμονωμένα είδη όσο και σε πρωτοποριακούς τύπους ελατηρίων. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει 6 βασικές κατηγορίες στρωμάτων, που περιλαμβάνουν συνολικά 18 διαφορετικά προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη, αισθητική και προϋπολογισμό.

Με βασικό άξονα της φιλοσοφίας της, ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιτάσσει το δικαίωμα όλων στον σωστό ύπνο, την υγεία και την ευεξία, η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων DIMSTEL, υιοθετώντας το τρίπτυχο, ποιότητα, αξιοπιστία και ασυναγώνιστες τιμές, ήρθε για να «κάνει τα όνειρα πραγματικότητα», αποτελώντας τη νέα πρόταση στην αγορά στρωμάτων.