Αναφορές Συνεργατών

Ενδεικτικά, οι συνεργάτες μας αναφέρουν:

Η DIMSTEL ανήκει αναμφίβολα στους πιο σύγχρονους κατασκευαστές στρωμάτων στην Ελλάδα. Το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, για την παραγωγή υψηλής ποιότητας ελατηρίων. Είμαι πεπεισμένος ότι σύντομα η Dimstel θα καταλάβει ηγετική θέση στην Ευρωπαϊκή βιομηχανία στρωμάτων και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο επιχειρηματικό τους ξεκίνημα.

Roger Straessle

Αντιπρόεδρος Spuhl AG

Εκ μέρους μου και εκ μέρους του κ. Ed Grether, Αντιπροέδρου Διεθνών Πωλήσεων, καθώς και του κ TonyGarrett, Προέδρου της GlobalSystemsGroup, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες, τόσο σε εσάς όσο και στην ομάδα της DIMSTEL, που μας δώσατε τη δυνατότητα να εφοδιάσουμε την εταιρεία σας με τον πιο προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό, για την παραγωγή υψηλής ποιότητας στρωμάτων στην Ελλάδα.
Η επιλογή μηχανημάτων, όπως η GribetzAxiom, μηχανή καπιτονέ υψηλής ταχύτητας, κατατάσσει την DIMSTEL στην ελίτ των κορυφαίων κατασκευαστών στρώματος παγκοσμίως, χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένης τεχνολογίας μηχανή καπιτονέ Axiom, που παράγει μια ευρεία γκάμα σχεδιασμού καπιτονέ, από το πιο κλασικό μέχρι το πιο σύγχρονο.
Μέσα από μια προσεκτική επιλογή στον εξοπλισμό της, η DIMSTEL συνδυάζει την αποτελεσματικότητα του αυτοματισμού με την ισορροπία του χειροποίητου.

Rinaldo Brighenti

GSG Ευρώπης