DIMSTEL ABEE

Δημοσιεύθηκε στις 12 March, 2013

Μια πρότυπη ελληνική βιομηχανία στρωμάτων που...δεν κοιμάται!

Εντυπωσιακή ανάπτυξη σημείωσε στον μόλις ένα χρόνο λειτουργίας της η DIMSTEL ABEE, η πρότυπη ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με έδρα τα Ιωάννινα.

Με κύκλο εργασιών 1.551.402 ευρώ για το 2012, πανελλαδική παρουσία σε περισσότερα από 300 σημεία πώλησης και εξαγωγές που ξεπερνούν το 8% του κύκλου εργασιών της, η εταιρία αποδεικνύει το δυναμικό ξεκίνημά της, αποτελώντας τη μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία στρωμάτων σε όγκο καθετοποιημένης παραγωγής. Για το 2013 θέτει μεγαλύτερους στόχους και προγραμματίζει να εισέλθει στη λιανική πώληση, να δημιουργήσει σταθερές συνεργασίες με τον ξενοδοχειακό κλάδο, να διπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της και να ενισχύσει την παρουσία της στις διεθνείς αγορές, προωθώντας τα προϊόντα που κατασκευάζει αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της προς την παγκόσμια αγορά στρωματοποιίας.

Η DIMSTEL ΑΒΕΕ εισήλθε δυναμικά στην ελληνική αγορά στρωματοποιίας το 2011, με στόχο να αποτελέσει τη νέα ελληνική εναλλακτική πρόταση παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα, αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής και τις ανταγωνιστικότερες τιμές. Με επένδυση 10 εκατ. ευρώ, δημιούργησε υπερσύγχρονη εργοστασιακή μονάδα 7.000 τ.μ με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για όλα τα στάδια παραγωγής και παρουσίασε έξι κατηγορίες στρωμάτων που περιλαμβάνουν συνολικά 18 διαφορετικά προϊόντα.

Σήμερα, έχοντας συμπληρώσει έναν χρόνο δυναμικής πορείας, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία στρωμάτων σε όγκο καθετοποιημένης παραγωγής, με δυνατότητα παραγωγής 1500 στρωμάτων ημερησίως σε πλήρως ανταγωνιστικές τιμές. Το 2012 ο κύκλος εργασιών της εταιρίας έφτασε τα 1.551.402 ευρώ μόνο από πωλήσεις στρωμάτων στη χονδρική. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η διάθεση των καινοτόμων προϊόντων DIMSTEL στο εξωτερικό, καθώς η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας στην Ιταλία, την Κύπρο και τα Βαλκάνια ξεπέρασε το 8% του κύκλου εργασιών, πραγματοποιώντας τους υψηλούς στόχους που είχαν τεθεί για τον πρώτο χρόνο.

Για το 2013 ήδη προετοιμάζεται η στρατηγική είσοδος της εταιρίας στην αγορά λιανικής με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος DIMSTEL στην Αττική. Παράλληλα, στοχεύει στην έναρξη σταθερών συνεργασιών με τον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς οι υψηλές απαιτήσεις των ξενοδόχων τόσο σε ποιότητα όσο και τιμή μπορούν απόλυτα να καλυφθούν και να εξασφαλιστούν χάρη στη μεγάλη δυναμική και τον απόλυτο έλεγχο ποιότητας που παρέχει η καθετοποιημένη παραγωγή.

Ως η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που κατασκευάζει το σύνολο των ελατηρίων των προϊόντων της αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της, η DIMSTEL στοχεύει στην προώθηση πωλήσεων των ελατηρίων στην παγκόσμια αγορά στρωματοποιίας. Έτσι, το 2013 η εταιρία προγραμματίζει να εισέλθει στις αγορές της Γερμανίας και του Βελγίου, να διατηρήσει τη δραστηριότητά της στην Κύπρο και τα Βαλκάνια και να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά της Ιταλίας στοχεύοντας σε νέες συμφωνίες με αντιπροσώπους.

Οι καινοτόμες ιδέες, η αυστηρή τήρηση προδιαγραφών υγιεινής και ελέγχου ποιότητας και η δομημένη εμπορική πολιτική των Ηπειρωτών ιδρυτών της, της οικογένειας Παππά, απέδωσαν και μεταφράζονται σήμερα σε στόχους που επιτεύχθηκαν. Οι άνθρωποι της DIMSTEL δικαιούνται να νοιώθουν περήφανοι για την επιτυχία τους, καθώς ολοένα μεγαλώνουν την εργασιακή τους οικογένεια, αυξάνοντας κατά 50% τις νέες θέσεις εργασίας, και κυρίως γιατί απολαμβάνουν την εκτίμηση και το σεβασμό της αγοράς.